Dunkirk (2017)
At the point of crisis, at the point of annihilation, survival is victory.
 
The Plot
Allied soldiers from Belgium, the British Empire and France are surrounded by the German army and evacuated during a fierce battle in World War II.
There are 122 links for Movie - Dunkirk (2017)

Comments
 1. sstoja
  2 weeks, 4 days ago

  Film je dobar.. a ovi dole sa komentarima protiv filmo očito ne kuže što su gledali..to se vidi iz njihovih komentara.. film 8/10 a ovi tutleki sa komentarima 1/10
 2. M4R4UD3R
  3 months, 2 weeks ago

  Verovatno najrealisticniji prikaz rata na filmu svih vremena.Scene na nebu traju 10 min a ne pola filma objasnjeno je na samom pocetku. Film je sniman Iz 3 perspective tj. pokazuju nam koliko su trajale bitke u zavisnosti od terena, nebo,more,kopno, ali se prikazuju sve perspective od samog pocetka filma. Rezija je apsolutno najveci adut filma, bravo za gospodina Nolana. 9/10.
 3. policajac96
  5 months ago

  Neznam po kojem kriteirju ovaj film ima ocjenu skoro 9 .....da je zanimljiv da ....poseban ? nikako ni najmanje ...Film pun rupa od bitaka na nebu,onog koji bez goriva leti pola filma i na kraju jos sleti (to nebi uspjelo ni Tom Crusieu) i masu drugih stvari.Nakon toliko najave i u medijima da je film godine i ostalo ...teško razočaranje ..iskreno da je ovo trece razredi film prošao bi bolje 6/10
 4. Adi SS
  5 months ago

  Ocjena = Fuj
  Pa kako je moguce da ovako nesto i snimite,jos da je onaj sa Spitfire-om odjedrio do Berlina i da je sletio mislim da bi to bio vrhunac filma.
 5. sjever2
  5 months ago

  Toliko se film posvuda najvljivao,da me jako razočarao ! a i avionske scene gdje Britanci sa 3 aviona , pola filma brane nebo je toliko naivno...Kao da Njemci tada nisu imali tisuće modernih lovaca,pa su gle čuda,nestali sa neba..Sve u svemu 5/10 .
 6. Lumbardez
  5 months ago

  Nije atraktivan ali rat je takav,valjda
 7. enobanjaluka
  5 months, 2 weeks ago

  Nista posebno od filma
 8. enobanjaluka
  5 months, 2 weeks ago

  Nista posebno

Sign in or sign up to post comments.